Безплатна доставка 8325189
Книга за гости | НИАГАРА - Цар Симеон 140 Модератори: заведения.bg  
Email:
Вашето име:
Вашето мнение:
  • Вашият email няма да бъде показван на сайта , но собствениците/управителите могат да го виждат!
Отбележете
маркираното*:
Съгласен съм с условията на сайта

страници: [1] 2 3 4 5 
19 Февруари 2020 12:16   Iva Gergova
Страхотна кухня и бърза доставка ,ако е за вкъщи*****?Много вкусно*****?
28 Май 2017 14:50   М. О.
Тези дни бях на тържество във въпросното заведение. Наистина страхотна кухня, приятна атмосфера и обслужване на ниво, но едно нещо не отговаря на всичко това. Използват бели гълъби за разкош на тържествени събития, които обаче, нямате представа в какви условия живеят. Малка, изключително мръсна клетка, захвърлена навън. Птиците се хранят и пият вода от кутии, пълни със собствените им изпражнения. Опашките им са с раздърпани и прокъсани перца, въобще картината е покъртителна. Никога не бях виждала птици да треперят - явно се страхуват от хората, а може би са и болни.
Уважаеми собственици, управители и служители, как е възможно да допуснете такова нещо?! Иначе сте много лъскави, а всъщност това е само фасада. Двете ви птички, които са част от програмата, трябваше да живеят в разкош и по грижата за тях, ние клиентите, да съдим за нивото на заведението. Няколко души останахме крайно разочаровани, като видяхме тази гледка. Направете на тези клети гълъбчета едни хубави условия за живот в двора, има къде, и клиентите като влизат, да им се радват. Досега не се ли сетихте, че това е част от вашата репутация? Имаме и снимков материал, който при желание можем да предоставим. Направете нещо по въпроса и ни зарадвайте. Ще дойдем да видим!
11 Април 2017 10:59   undefined
Ужасно недоволна!!! Пицата на дъщеря ни се забави около 1час като ни беше обяснено, че има поръчка за доставка от 7 пици, като че мен това ме интересува - като няма персонал не се нагърбвайте с много поръчки. Бяхме съветвани да си избираме ястия от високия ценови клас, а някои от поръчките ни бяха директно подменени без да бъдем информирани за драстичната разлика в цената с обяснението, че еди си кое е много по-хубаво - сигурно, но човек не е длъжен да консумира порции от 25-30лв за да е доволен персонала. Бизнес не се прави така - намирисва на измама. Отидохме случайно и никога повече няма да стъпим там.
27 Януари 2017 13:23   Геновева Каменова
След като си изчаках 1 ч. от поръчката, се обадих да видя какво става и се оказа че не знаят за такава поръчка. Като я потърсиха я видяха. Не предлагайте услуга за която няма кой да отговаря. Досега съм поръчвала през bgmenu и не съм имала проблем. Явно не трябва да поръчвам директна доставка
09 Декември 2016 21:51   Kremena
Направих поръчка през сайта на ресторанта на ул. Цар Симеон и очаквах да си получа доставката до 1 час като беше описано. След като минаха 90мин и поръчката ми още не беше дошла, реших да се обадя на телефона от където потвърдиха, че всеки момент ще дойде. Представете си изненадата ми когато управителят ми се обади и ми каза, че тъй като било шумно в ресторанта не били чули поръчката. А на въпросът ми сега ли разбирате, че като е шумно не се чуват поръчките той отговори да. Искам да се обърна към собствениците на ресторанта, смятате ли, че това е сериозно и в един утвърден ресторант могат да се случват подобни неща. По-добре да спрете да предлагате доставки по домовете, тъй като според коментарите по-долу това не се случва за първи път и явно имате сериозен проблем. Ако не можете да изпълните ангажиментите към клиентите по-добре не ги поемайте!
22 Юни 2016 03:22   bvcdg
Борислав Николов,бивша некадърна писарушка от вестник capital.bg е хомосексуалист с гнусната склонност към педофилия!Освен детската порнография ,която разпространява в сайтовете си за биткоини,човека си пада и по малки дечица!Педал и педофил!Друга малоумна издънка от този род е Валери Николов,син на собственика на Техномаркет!,също толкова сексуално извратен.Калин Динев,собственик на Бохемия ООД еболен от сифилис и хламидии ,тежка форма,която се отразява на мозъка и мисленето му,а брат му Виктор Динев,собственик на верига пицарии м-р Пица е психично сексуално извратен-пада си по възрастни жени,малко над 75-80.Момчето е платежоспособно,така че ако имате баба,леля,стринка или позната на тази възраст,можете да го потърсите на служебния телефон 070044777. и да му я предложите.
14 Март 2016 10:48   Николова
Очакванията ми към кухнята и обслужването бяха големи и затова поканих мои близки на тържествен обяд.Накратко:донесоха ни в голяма кана вода от чешмата на стойност 3,19 лв. за "добре дошли" без да сме я поръчвали.Помолих сиренето фета в салатата да бъде заменено с моцарела,за мое изумление в касовата бележка фигурираха и двете сирена, както и салата, която никой не е консумирал. Пицата беше най-лошата възможна, а касовият бон-фалшив.
Сервитьорите имаха натрапчиво присъствие.
Определено всички сме разочаровани и няма да дадем добри препоръки за заведението.
06 Февруари 2016 13:28   Петър
Ресторанта е страхотен! Но само си мислите ,че имате сайт! Трети път чакам поръчка, която явно не виждате!
страници: [1] 2 3 4 5 

НИАГАРА - Цар Симеон 140 - МОЯТА ПОРЪЧКА
Галерия НИАГАРА - Цар Симеон 140